keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Asukastilaisuus tarjosi tietoa

On selvää, että tunnelin rakentaminen Paloheinän ulkoilualueelle ja rauhallisen Kuusmiehentien muuttaminen joukkoliikennekaduksi on herättänyt paljon kysymyksiä. Paloheinän ja sen lähialueitten asukkaille pidettiin ensimmäinen asukastilaisuus marraskuussa 2011 Paloheinän ulkoilumajalla.


Toinen tiedotustilaisuus, jota alkupaukkutilaisuudeksikin kutsuttiin, järjestettiin 8.10.2013. Työmaa-alue oli jo aidattu, joten tilaisuus pidettiin ulkoilualueen parkkipaikalle tuodussa teltassa. Asukkaiden kysymyksiin olivat vastaamassa HKL:n, HSL:n, HKR-Rakennuttajan, liikuntaviraston, talous- ja suunnittelukeskuksen sekä Kalliorakennus-Yhtiöt Oy:n asiantuntijat.

Työmaan aitaan oli kiinnitetty perustietopaketti työmaasta, tunnelista ja Kuninkaantammen tulevasta asuinalueesta. Laminoidut julisteet kestävät säitä, joten tietoa on paikan päällä niillekin, jotka eivät osallistuneet asukastilaisuuteen.

Bussi paikalla ensimmäistä kertaa

Tilaisuudessa räjäytettiin tunnelityömaan symbolinen alkupaukku. Siinä käytettiin ihan oikeita räjähteitä, mutta sen verran keveitä, että ne saivat aikaa lähinnä vain savunmuodostusta.

Asukkaat saivat tutustua bussiin 560, joka oli numeroitu tilaisuutta varten ja ajettu teltan lähelle samalle parkkipaikalle. Linjan oranssi väri tulee tutuksi, kun se alkaa liikennöidä syksyllä 2015 Kuusmiehentietä pitkin.

Asukastilaisuudessa tarjoiltiin ulkoilmatilaisuuksien kestosuosikkeja, grillimakkaraa, munkkeja ja kahvia. Kaikki kiinnostuneet saivat mukaansa linjan 560 esitteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.