keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Päätepysäkki siirtyi kiertoliittymän tieltä


Paloheinäntunnelin rakentamiseen liittyvä katurakentaminen on käynnistymässä. Kuusmiehentien ja Pakilantien risteykseen aletaan kesäkuun aikana tehdä kiertoliittymää. Ympyrä sujuvoittaa risteyksen liikennettä ja helpottaa tulevan bussilinja 560:n liikennöintiä. Kesemmällä käynnistyvät myös Kuusmiehentien joukkoliikennekadun rakennustyöt.
Tämä risteys muuttuu kiertoliittymäksi.

Kiertoliittymän rakentamisen vuoksi bussilinjojen 66 ja 66A päätepysäkki siirtyi vapun alla Paloheinän jäähallin ja Pakilantien väliselle alueelle. Paikka on näköetäisyydellä entisestä päätepysäkistä, joka sijaitsi Paloheinän ulkoilualueen parkkipaikan sivulla. Bussit jättävät uudelle pysäkille linjan viimeiset matkustajat. Bussiin noustaan ensisijaisesti Pakilantiellä olevalta pysäkiltä jäähallin tuntumassa.

Linjojen 66 ja 66A uusi päätepysäkki.


Päätepysäkki on jäähallin parkkialueella.















Tunnelissa ahkeroi viisi porajumboa

Tunnelissa tehtävä louhinta edistyy hyvää vauhtia. Peräti viisi porajumboa on valjastettu poraamaan reikiä kallioon räjähteitä varten. Louhinta jatkuu vielä noin kuukauden ajan. Tunneli puhkeaa, kun kahdesta suunnasta louhittavat tunnelit kohtaavat.

Tältä näyttää porajumbo.


Työmaalla työskentelee nyt kaikkiaan 83 ihmistä. Tunnelia on louhittu Paloheinän päässä itäisellä suuaukolla 392 metriä ja Kuninkaantammen päässä läntisellä suuaukolla 478 metriä.

Kuvassa tehdään teräsbetonirakenteen raudoitusta.

Betonitunnelia Paloheinän päässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.